آیتﷲ محمدهادی یوسفی غروی در اولین روز از سلسله نشستهای آموزشی «راویان مکتب حسینی» که از طرف دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، در سالن همایشهای غدیر برای مبلغان ایام محرم برگزار شد:
- منبری ها نباید سهواً یا عمداً فضایل مربوط به یک امام را به امامی دیگر نسبت دهند.
- اگر کسی با شبههای مواجه میشود بهتر است به روایات و نقلهای دیگر نیز مراجعه کند؛ زیرا منشأ بسیاری ازین شبهات، روایات و مقاتل تحریفشده یا کماعتبار هستند که نقل و روایات معتبرتری نیز وجود دارد؛ مثلاً در باب علی اصغر(ع) و نحوه شهادت ایشان، روایت معتبرتر که دفع بسیاری از شبهات راجع به چرایی درخواست آب از دشمن توسط امام حسین(ع) میکند، وجود دارد.
- منبریها و روضهخوانها عموماً در برخورد با مقاتل، آن روایتی را انتخاب میکنند که اشکآورتر است و خیلی به اعتبار آن اهمیت نمیدهند و همین امر نیز علت شهرت و مسلمانگاشتن برخی نقلها توسط مردم است.
- علمای اخباری بحرینی معتقدند حرمت دروغ به قبح آن است و اگر دروغی برای دین واجد نفعی باشد، حرمت ندارد و داستانپردازیهای دروغ در باب عاشورا و امامان برای ایجاد حزن در مردم حرمتی ندارد.
- روضهخوانها و مداحان برای این که نوآوری کنند و در اثر تکراریشدن روضههایشان، اشک مخاطب را از دست ندهند، در تعریف وقایع عاشورا دست به تحریف میزنند.