حجتالاسلام والمسلمین مبلغی عضو مجلس خبرگان و رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس در جمع برخی استادان دانشگاههای لرستان:
- برای بنا کردن سبک زندگی باید متخصصان، عالمان دینی و اندیشمندان علوم اجتماعی تحقیق کنند که برای تحققبخشیدن به سبک زندگی و نهادینهکردن صدق در زندگی، چه قوانین، رفتارها، سیاستگذاریهای فرهنگی و اقتصادی را باید در پیش بگیرند.
- سبک زندگی مقوله سخت و پیچیدهای است که برای تحقق آن، باید تخصصهای متنوعی بهکار گرفته شود و در آن نباید جای ابزارها و صفتهای اصیل عوض شود؛ بلکه هر کدام باید در جایگاه خود باشد.
- ورود به سبک زندگی از پیچیدهترین مقولههای اجتماعی است که به تخصصهای زیادی نیاز دارد و با یک تخصص نمیتوان سبک زندگی اسلامی را تعریف، ارائه و در جامعه مستقر ساخت. سبک زندگی نیاز جدی به تخصصهای علمی ناظر به جامعه دارد و ما نیز باید به محیط و زمانی که قرار است سبک را در آن قرار دهیم آگاهی کافی داشته باشیم.
- سبک زندگی، صرفاً یک مطالعهای نیست که در کتابخانهها یک ذهنیت و نگاههای انتزاعی را در مورد آن ترتیب دهیم؛ بلکه یک روش اساسی برای زندگیکردن است که بر پایه دیدگاههای اساسی نسبت به نوع، اهداف و دامنه زندگی، ارتباط زندگی با خدا، دین، انسان و با نگاه به اصول تکاملی حاکم بر روند طبیعت، جهان و ناظر به جامعه و پیچیدگیهای اجتماعی، شکل میگیرد.