مباحثات

رسانه فکری تحلیلی حوزه و روحانیت

javad-fazelبه گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین جواد فاضل لنکرانی در حاشیه مراسم آغاز سال تحصیلی مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)، در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در سال‌های نخست تشکیل این مرکز، فقط در رشته‌های فقه و اصول پذیرش انجام می‌شد، اظهار داشت: در سال‌های اخیر، در راستای پذیرش طلاب در رشته کلام، برای تربیت محقق مذاهب اسلامی و در رشته تفسیر، برای تربیت مفسران برجسته در جامعه، برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای صورت گرفت.

وی با بیان اینکه برنامه‌های آموزشی مرکز فقهی در مباحث سطح و خارج، با شیوه تخصصی، از سال ۷۶ آغاز شده و طلاب نخبه‌ای نیز از این مرکز فارغ‌التحصیل شده‌اند، ابراز داشت: مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) تا کنون حداقل ۵۰ طلبه قریب‌الاجتهاد را تحویل حوزه‌های علمیه داده است.

عضو جامعه مدرسین حوزه با اشاره به این که فضلای تربیت شده در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)، کتاب‌های سطوح عالی حوزه را به بهترین نحو تدریس می‌کنند، تصریح کرد: در بخش آموزش و پژوهش، برنامه‌های تخصصی بسیار خوبی به دانش‌پژوهان ارائه شده است.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی، خاطرنشان کرد: تا کنون ۲۵ نشست فوق تخصصی در خصوص مسائل مهم جامعه، در این مرکز برگزار گردیده که مباحث مطرح شده در این نشست‌ها، در قالب پنج جلد کتاب به چاپ رسیده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل لنکرانی با اشاره به پژوهش‌های عمیق فقهی در این مرکز، گفت: مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) یکی از مراکزی بود که در خصوص ابطال قانون کنترل جمعیت تلاش بسیاری را انجام داد.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با اشاره به اینکه مسیر آموزشی و پژوهشی مرکز در سال جاری بسیاری قوی‌تر و گسترده‌تر شده است، تصریح کرد: در سال‌های اخیر، فضلای نخبه‌تری در نمایندگی‌های قم، مشهد و افغانستان جذب شده‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل لنکرانی همچنین به پذیرش ۲۸ طلبه پایه اول برای نخستین بار در مرکز فقهی اشاره کرد و یادآور شد: امکانات این مرکز از طریق وجوهات شرعیه مردم تأمین می‌شود و به همین دلیل طلاب باید نسبت به علم‌آموزی اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

رده‌های مرتبط

دیدگاه‌ها

  1. مظلوم 

    موسسه شما پایگاه رابطه بازی است

پاسخ دهید